01.01.2024, 13:46

У мережі повідомляють про вибух та роботу ворожої ППО в Луганську - відео

луганск взрыв

У понеділок, 1 січня, у тимчасово окупованому Луганську пролунав потужний вибух, працює ворожа протиповітряна оборона.

Про це повідомляє Telegram-канал "]]>ТРИБУН | СХІД]]>" з посиланням на інформацію користувачів мережі, передає Час Пік.

"З окупованого Луганська повідомляють про гучний вибух. Місцеві жителі в чатах пишуть про роботу ворожої ППО", - йдеться у повідомленні.

У мережі також з'явилось відео з місця подій.

Нагадаємо, вночі "прильоти" були в окупованому Донецьку. Росіяни та місцеві зрадники зібралися святкувати Новий рік у готелі "Донбас Палас", проте відпочити їм так і не вдалося. В результаті атаки серед "гостей" є загиблі та постраждалі.

Крім того, не до свята було окупантам у Лисичанську. Український дрон атакував кафе, в якому планувалося "свято", а також уражено місце дислокації російських військових в одному з навчальних закладів міста.

Пропонуємо до перегляду:

Напередодні новорічних свят гурт FoxBox презентує свою нову роботу "Новий рік". Пісня заряджена драйвом та святковим настроєм, тож не пропустіть прем’єру. Композиція входить до альбому "Задля тебе".

Дивіться також:

Пісня гурту FoxBox "Задля тебе" закликає у цей непростий для всіх українців час оберігати один одного, не забувати казати про свої почуття тим, хто поряд, підтримувати наших мужніх воїнів на лінії вогню та не соромитися висловлювати свою любов до рідної країни. Українці вже показали, що разом ми – сила! І перемога обов’язково буде за нами!

Читайте також: Новий рік без перехожих та святкової метушні: у мережі оприлюднили нові кадри з окупованого Сєвєродонецька

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк