05.01.2024, 12:54

На ТОТ російські загарбники посилили контроль за організацією та проведенням дитячих "свят" 

вапролд

На тимчасово окупованих територіях півдня спеціально навчені фахівці контролюють дитячі свята у закладах освіти.

Про це повідомляє ]]>Центр національного спротиву]]>, передає Час Пік.

"Кожне дитяче свято на тимчасово окупованих територіях півдня відвідує представник "слідчого комітету", який слідкує за "належним його проведенням", - йдеться у повідомленні.

За даними руху, співробітники "слідчого комітету" - це переважно завезені з РФ спеціалісти. Саме вони несуть відповідальність за репресії мирного населення.

На дитячих виставах у закладах освіти, ретельній перевірці підлягають не тільки сценарії та програми заходів так званих свят, фіксується явка дітей та батьків.

Таким чином загарбники намагаються не допустити "ворожі символи" святкування, а саме, українських або західних казкових персонажів, адже у Кремлі усвідомлюють, що саме в дитинстві формується ідентичність людини. 

Як повідомлялось раніше, фото із "заходів" в окупованих містах публікує низка пропагандистських ресурсів. 

Нагадаємо, що цього року росіянам запропонували обрати "найкрасивішу ялинку Нових регіонів", як у РФ називають окуповані території України. Цинізму немає меж... До списку увійшли ялинки, встановлені окупантами у Херсонській, Запорізькій, Луганській та Донецькій областях.

Пропонуємо до перегляду:

Лисичанська студія "Час Пікчерс продакшн" представляє невеличкі сатиричні історії веселих хробачків з інтригуючим сюжетом, які іноді дійсно нагадують реалії сьогодення. Але запевняємо вас – це все вигадка автора;), інтерв'ю з яким можна почитати тут.

Дивіться також:

Наступний епізод анімаційного серіалу "Хробаки" присвячений незламній боротьбі “бойових” комарів, бліх та гусаків із російськими загарбниками. Ви побачите всю правду без купюр про те, як “біомутанти” під керівництвом розвідки України взяли під повний контроль все, що відбувається на Росії, а її громадяни навіть не підозрюють про це…

Читайте також:

Населені пункти окупованої Луганщини знаходяться у транспортній ізоляції: подробиці

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк