05.01.2024, 15:09

У Святогірську завершується відновлення зруйнованого моста через Сіверський Донець до лаври - відео

Реконструкція автомобільного мосту у Святогірську Донецької області через річку Сіверський Донець знаходиться на завершальній стадії.

Про це повідомив начальник Донецької ОВА Вадим Філашкін, передає Час Пік.

"Роботи фінансуються із коштів субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам. На сьогодні роботи виконано на 75%", - зазначив він.

Філашкін додав, що повністю завершити ремонтні роботи на мосту плануються у березні-квітні 2024 року.

"Відновлення цього мосту має як логістичне, так і соціальне значення для області. Він забезпечує повідомлення через Сіверський Донець між населеними пунктами Святогірської міської територіальної громади та виступає альтернативним шляхом між Донецькою та Харківською областями", - наголосив голова області.

Нагадаємо, що у 2022 році в результаті бойових дій міст було зруйновано. У грудні того ж року Донецька ОВА замовила розробку проєктної документації щодо відновлення, а ремонт розпочався у травні 2023 року.

Читайте також: "Припиніть розміщувати САУ у житлових забудовах": Відверта правда про обстріл Донецька від пропагандистів

Пропонуємо до перегляду:

Лисичанська студія "Час Пікчерс продакшн" представляє невеличкі сатиричні історії веселих хробачків з інтригуючим сюжетом, які іноді дійсно нагадують реалії сьогодення. Але запевняємо вас – це все вигадка автора;), інтерв'ю з яким можна почитати тут.

Дивіться також:

Наступний епізод анімаційного серіалу "Хробаки" присвячений незламній боротьбі “бойових” комарів, бліх та гусаків із російськими загарбниками. Ви побачите всю правду без купюр про те, як “біомутанти” під керівництвом розвідки України взяли під повний контроль все, що відбувається на Росії, а її громадяни навіть не підозрюють про це…

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк