05.01.2024, 21:54

"Музеї СВО": на ТОТ окупанти посилюють пропаганду серед місцевих школярів (фото)

музей

На тимчасово окупованих територіях російські загарбники намагаються утвердити свою версію історії, використовуючи методи промивання мізків серед молоді. Згідно з розпорядженням місцевої "адміністрації", в кожній діючій школі створюються так звані "музеї СВО".

Про це сьогодні повідомили у пресслужбі ]]>Центру національного спротиву]]>, передає Час Пік.

Головною метою цих "музеїв" є створення атмосфери визволення та героїзації російської війни проти України. На виставках, які привозять з Росії, показують російське спорядження та формують стенди з місцевими зрадниками, щоб збудувати міфічний наратив про підтримку окупаційною владою.

Основна задача - перекласти відповідальність за воєнний "конфлікт" та злочини російських військових на жертву, а саме Україну.

Очевидно, що це спроби маніпуляції свідомістю української молоді та замовчування справжньої історії. Цей крок є частиною широкомасштабної інформаційної війни, спрямованої на виправдання злочинів російського режиму та його впливу на окупованих територіях.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що на тимчасово окупованих регіонах України продовжуються порушення прав громадян та мародерські дії загарбницьких "адміністрацій". Зокрема, поліцаї на півдні ТОТ закликають місцевих мешканців повідомляти про транспортні засоби, які вони вважають "безгосподарськими".

Пропонуємо до перегляду:

Лисичанська студія "Час Пікчерс продакшн" представляє невеличкі сатиричні історії веселих хробачків з інтригуючим сюжетом, які іноді дійсно нагадують реалії сьогодення. Але запевняємо вас – це все вигадка автора;), інтерв'ю з яким можна почитати тут.

Дивіться також:

Наступний епізод анімаційного серіалу "Хробаки" присвячений незламній боротьбі “бойових” комарів, бліх та гусаків із російськими загарбниками. Ви побачите всю правду без купюр про те, як “біомутанти” під керівництвом розвідки України взяли під повний контроль все, що відбувається на Росії, а її громадяни навіть не підозрюють про це…

Читайте також: "Чергова "показуха", дайте краще тепло": У мережі показали, як пройшов "веселий ранок" в окупованому Новодружеську

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк