05.01.2024, 22:56

"Годину їхали ці 5 км": Місцеві жителі розповіли про трагічний стан доріг у Лисичанську

мост

Свідчення очевидців із окупованого Лисичанська Луганської області розповідають про катастрофічний стан дороги, яка веде до понтона через річку Сіверський Донець. Місцеві жителі не стримують свого обурення.

Про це вони повідомляють у сепаратистських чатах, передає Час Пік, із посиланням на регіональний ТГ-канал "]]>News Lis13chat]]>".

Один з очевидців зазначив, що дорога до понтона просто жахлива. Мешканців напружує відсутність належної уваги так званої "влади" на такі очевидні проблеми. Нічого дивного... У "ЛНР" це нормальне явище.

Він також сказав, що проїхати до міста зміг без особливих перешкод. Там продовжують працювати магазини та ринок:

"Тільки приїхали з Лисичанська, ситуація більш-менш норм. Магазини працюють, ринок працює. Проїхали без проблем, навіть документи не перевіряли, просто запитали чи є прописка Лисичанська і все. Дорога до понтона, звичайно жах, хоч би хто на це звернув увагу з влади", - йдеться у повідомленні.

Після цього повідомлення, підключилися й інші користувачі мережі, які на власній шкурі відчули всі принади "звільнення". Вони зазначили, що за півтора року, з моменту приходу "руського миру", не змінилося нічого:

"Це хороша дорога, жах був у 22 році, її підсипали, грейдери гладили, а тоді взагалі проїхати було важко, одні ями",

"Жах це м'яко сказано, на жаль".

"Я їздила і в 22 і в 24 нічого не змінилося, може і був момент, коли її підсипали і грейдер рівняв, зараз просто жах, перша друга передача, година їхали ці 5 км, або скільки там?"

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що мешканці окупованих міст Луганщини в мережі періодично повідомляють про ситуацію в регіоні. Так за повідомленням мешканців Лисичанська, у місті "ремонтники" продовжують вирізати радіатори, а військові РФ "таранять" цивільних.

Пропонуємо до перегляду:

Лисичанська студія "Час Пікчерс продакшн" представляє невеличкі сатиричні історії веселих хробачків з інтригуючим сюжетом, які іноді дійсно нагадують реалії сьогодення. Але запевняємо вас – це все вигадка автора;), інтерв'ю з яким можна почитати тут.

Дивіться також:

Наступний епізод анімаційного серіалу "Хробаки" присвячений незламній боротьбі “бойових” комарів, бліх та гусаків із російськими загарбниками. Ви побачите всю правду без купюр про те, як “біомутанти” під керівництвом розвідки України взяли під повний контроль все, що відбувається на Росії, а її громадяни навіть не підозрюють про це…

Читайте також: "Місто як живе": новий кліп на стару пісню - народний гімн Лисичанська, який виявився пророчим

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк