07.01.2024, 08:35

Окупанти заявили про намір відновити зруйновану Луганщину до 2035 року, але є нюанс, - ЛОВА

луганская область

Окупанти анонсували відновлення зруйнованих населених пунктів Луганщини до 2035 року, проте насправді у регіоні швидше облаштують сміттєзвалища, для яких не знайшлося місця на території РФ.

Про ситуацію ]]>повідомляє]]> пресслужба Луганської ОВА у Telegram, передає Час Пік.

"Нещодавно окупанти оголошували про наміри відновити зруйновані території Луганщини до 2035 року. До переліку увійшло лише приблизно 10 % від загальної кількості об’єктів, що потребують капітального ремонту або нового будівництва. Тобто, менше ніж по 1 % за рік", - йдеться у повідомленні.

Водночас, справжні пріоритети розстановлюються інакше. Ще в березні минулого року загарбники заявили про майбутнє будівництво шести всеросійських звалищ у так званій "ЛНР". Звалища мають бути обладнані до 2030 року, тобто з'являться на п'ять років раніше, ніж житло. Таким чином, росіяни просто хочуть перетворити регіон на велике звалище, щоб не псувати власну екологію.

"Попередньо вирішено, що перероблятимуть відходи в Луганську, Сєвєродонецьку та Антрациті. Сміттєперевантажувальні станції збираються виробити в Білокуракино, Краснодоні та Первомайську. Ще неясно, де буде гірше з екологією. На території Росії такого місця не знайшлося", - зазначають у ЛОВА.

Пропонуємо до перегляду:

Лисичанська студія "Час Пікчерс продакшн" представляє невеличкі сатиричні історії веселих хробачків з інтригуючим сюжетом, які іноді дійсно нагадують реалії сьогодення. Але запевняємо вас – це все вигадка автора;), інтерв'ю з яким можна почитати тут.

Дивіться також:

Наступний епізод анімаційного серіалу "Хробаки" присвячений незламній боротьбі “бойових” комарів, бліх та гусаків із російськими загарбниками. Ви побачите всю правду без купюр про те, як “біомутанти” під керівництвом розвідки України взяли під повний контроль все, що відбувається на Росії, а її громадяни навіть не підозрюють про це…

Читайте також: "У швидкі не додзвонитися": Жителі Лисичанська повідомляють про кризу у наданні медичної допомоги

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк