09.01.2024, 19:54

Криза у Лисичанську: відсутність опалення та води поглиблює страждання мешканців

Марина Гончар | Всі новини автора
опалення

Сьогодні, глава Луганської обласної військової адміністрації повідомив про критичну ситуацію у тимчасово окупованому Лисичанську. Вже середина зими, а централізоване опалення так і не було включено, хоча його запуск росіяни обіцяли ще наприкінці вересня.

Про це він написав у своєму офіційному ]]>Telegram-каналі]]>, передає Час Пік.

Попри температуру, що опускаються до -10 градусів вдень, у Лисичанську відсутнє централізоване опалення. Містяни залишаються без необхідних умов у своїх оселях, намагаючись вижити в екстремальній ситуації.

Крім того, проблема не обмежується лише нестачею опалення. Місцеві жителі також стикаються з відсутністю води. Навіть у центрі міста її досі немає. Лисогор висловив сподівання, що окупаційна "влада" надасть належний підвіз у таку холодну погоду, але наразі лисичан лише продовжують "годувати" обіцянками:

"Середина зими – у Лисичанську відсутнє централізоване опалення, запуск якого рекламували ще наприкінці вересня.

Води у кранах немає навіть у центрі міста. Її при температурі повітря вдень до – 10 градусів очікують у дворі. Сподіваються, що окупаційна "влада" організує в таку погоду підвіз. У протилежному випадку тисячі людей залишаться без питної води", - йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що мешканці окупованого Лисичанська на Луганщині активно обговорюють у мережі "роботу" комунальних служб і скаржаться на бездіяльність місцевої "влади". Також показали, як зараз виглядає Пролетарський міст, який поєднував Лисичанськ та Сєвєродонецьк.

Пропонуємо до перегляду:

Лисичанська студія "Час Пікчерс продакшн" представляє невеличкі сатиричні історії веселих хробачків з інтригуючим сюжетом, які іноді дійсно нагадують реалії сьогодення. Але запевняємо вас – це все вигадка автора;), інтерв'ю з яким можна почитати тут.

Дивіться також:

Наступний епізод анімаційного серіалу "Хробаки" присвячений незламній боротьбі “бойових” комарів, бліх та гусаків із російськими загарбниками. Ви побачите всю правду без купюр про те, як “біомутанти” під керівництвом розвідки України взяли під повний контроль все, що відбувається на Росії, а її громадяни навіть не підозрюють про це…

Читайте також: "Половина населення - військові РФ та гастарбайтери": Власенко розповів про ситуацію у Сєвєродонецьку

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк