09.01.2024, 16:03

У мережі розповіли про обстановку у Лисичанську та показали зруйнований Пролетарський міст - фото

Мешканці окупованого Лисичанська на Луганщині активно обговорюють у мережі "роботу" комунальних служб і скаржаться на бездіяльність місцевої "влади". Також показали, як зараз виглядає Пролетарський міст, який поєднував Лисичанськ та Сєвєродонецьк.

За словами лисичан, у місті ніхто нічого не робить, "особливо у старому районі", передає Час Пік.

"Дах треба в першу чергу робити, а потім опалення, скільки не писала, стільки не скаржилася, а дах ніхто не робить у старому місті. Нікому нічого не треба...".

"Я живу в старому місті. Приїхали газовики, зробили трубу. Яму викопали на кутку. Ще з літа й досі ніхто не може закопати. Вони ще просять виплату за газ, за що?", - пишуть люди у регіональних пабліках.

Також у мережі показали, як зараз виглядає Пролетарський (Синецький) міст, який до вторгнення росіян поєднував Лисичанськ та Сєвєродонецьк. На фото видно, що від мосту залишилися лише палі, плити впали.

Читайте також: Окупанти у Лисичанську беруть "хабарі" з місцевих, які наважуються ходити містом у стані алкогольного сп'яніння

Пропонуємо до перегляду:

Лисичанська студія "Час Пікчерс продакшн" представляє невеличкі сатиричні історії веселих хробачків з інтригуючим сюжетом, які іноді дійсно нагадують реалії сьогодення. Але запевняємо вас – це все вигадка автора;), інтерв'ю з яким можна почитати тут.

Дивіться також:

Наступний епізод анімаційного серіалу "Хробаки" присвячений незламній боротьбі “бойових” комарів, бліх та гусаків із російськими загарбниками. Ви побачите всю правду без купюр про те, як “біомутанти” під керівництвом розвідки України взяли під повний контроль все, що відбувається на Росії, а її громадяни навіть не підозрюють про це…

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк