10.01.2024, 16:41

"Спасибі адміністрації, що в місті все "добре": Жителі Сєвєродонецька обговорюють "підготовку" до опалювального сезону

Жителі окупованого Сєвєродонецька на Луганщині обговорюють у мережі ймовірну причину частих пожеж у містах "трикутника" (Лисичанськ, Сєверодонецьк, Рубіжне), і "дякують адміністрації" за "відмінну підготовку" до опалювального сезону.

Ці повідомлення в місцевих пабліках з'явилися після того, як місті, за інформацією пропагандистських ресурсів, сталася пожежа в "нежитловому" приміщенні, передає Час Пік.

Як пишуть жителі міста, "естафету через пожежі перехопив Сєвєродонецьк".

"У квартирах холодно, у під'їздах холодно... Спасибі адміністрації міста, яка нагору звітує, що в місті все добре і місто готове до опалювального сезону", - пишуть мешканці міста.

Хоча жителів Сєвєродонецька не дивує таке ставлення до людей, бо у самому Підмосков'ї росіяни не можуть вирішити проблеми з опаленням.

Як пише російський Telegram-канал "Астра", на проблеми з опаленням продовжують скаржитися мешканці підмосковного Красногорська. А у Хімках через прорив труб затопило квартиру.

 

Читайте також:

У Лисичанську горіла житлова споруда в районі водоканалу: окупанти показали фото

В окупованому Рубіжному сталася пожежа у житловому приміщенні: у мережі показали фото та розповіли про ситуацію в місті

Пропонуємо до перегляду:

Лисичанська студія "Час Пікчерс продакшн" представляє невеличкі сатиричні історії веселих хробачків з інтригуючим сюжетом, які іноді дійсно нагадують реалії сьогодення. Але запевняємо вас – це все вигадка автора;), інтерв'ю з яким можна почитати тут.

Дивіться також:

Наступний епізод анімаційного серіалу "Хробаки" присвячений незламній боротьбі “бойових” комарів, бліх та гусаків із російськими загарбниками. Ви побачите всю правду без купюр про те, як “біомутанти” під керівництвом розвідки України взяли під повний контроль все, що відбувається на Росії, а її громадяни навіть не підозрюють про це…

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк