10.01.2024, 22:18

У мережі з'явилися свіжі кадри із окупованої Попасної (фото, відео)

Марина Гончар | Всі новини автора
попасная

Після тривалих обстрілів російськими військами Луганської області, тимчасово окупована Попасна повністю зруйнована.

Це вкотре підтверджують кадри із міста, які оприлюднив Telegram-канал "ТРИБУН | СХІД", передає Час Пік.

Попасна — місто в Сєвєродонецькому районі Луганської області, адміністративний центр Попаснянської міської громади. До 2020 був адміністративним центром Попаснянського району.

У березні 2022 року на ділянці Рубіжне — Сєвєродонецьк — Попасна почався наступ російської армії, зустрінутий опором ЗС України. Бої за місто, що має велике стратегічне значення, тривали понад два місяці. У ході завзятих боїв місто було повністю зруйноване.

Коли саме було зроблено фото та відео – не уточнюється. Очевидно, що кадри свіжі, бо надворі сніг.

Російські пропагандисти та місцеві "почекуни" кажуть, що ситуація в місті налагоджується, але в це дуже важко повірити. Ось так виглядає обличчя Росії, так виглядає "руський мир"...

Пропонуємо до перегляду:

Лисичанська студія "Час Пікчерс продакшн" представляє невеличкі сатиричні історії веселих хробачків з інтригуючим сюжетом, які іноді дійсно нагадують реалії сьогодення. Але запевняємо вас – це все вигадка автора;), інтерв'ю з яким можна почитати тут.

Дивіться також:

Наступний епізод анімаційного серіалу "Хробаки" присвячений незламній боротьбі “бойових” комарів, бліх та гусаків із російськими загарбниками. Ви побачите всю правду без купюр про те, як “біомутанти” під керівництвом розвідки України взяли під повний контроль все, що відбувається на Росії, а її громадяни навіть не підозрюють про це…

Читайте також: "Продовжують різати опалення": Жителі Лисичанська борються з морозом та нав'язливістю окупантів

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк