10.01.2024, 20:10

"Продовжують різати опалення": Жителі Лисичанська борються з морозом та нав'язливістю окупантів

лисичанск

У тимчасово окупованому Лисичанську Луганської області городяни стикаються з кризовою ситуацією в системі опалення. При температурі -11 обмежене тепло стало серйозною проблемою для місцевих жителів. Тим часом росіяни вирішили, що зараз найкращий момент, щоб зрізати батареї в квартирах.

Про це повідомляють місцеві жителі у сепаратистських чатах, передає Час Пік із посиланням на регіональний ТГ-канал "]]>ТРИБУН | СХІД]]>".

За словами користувачів мережі, "влада" міста чекає на постачання дверей. Після чого планують зрізати старі батареї навіть у тих квартирах, де ніхто не живе і нібито одразу встановлювати нові двері. Очевидно, що така "процедура" викликає невдоволення у громадян, оскільки супроводжується втручанням у їх приватні простори та внутрішній комфорт.

Крім того, в центр міста привезли воду, а далеко чути роботу артилерії. Незважаючи на дуже гнітючу обстановку, "почекуни" продовжують тлумачити, що загалом у Лисичанську "все добре"...

"Усім доброго ранку. Зателефонувала до Лисичанського центру. Мороз -11, воду привезли, бахи в далику, продовжують різати опалення, у квартирах, куди немає доступу поки нічого не роблять. Чекають на двері, будуть зрізати і відразу ставити нові. А в іншому все нормально", - йдеться у повідомленні.

Деякі повідомлення також свідчать про те, що окупанти входять до квартир без дозволу і проводять роботи з "ремонту", після яких у мешканців зникають цінні речі та меблі.

Таким чином, криза в системі опалення в Лисичанську серйозно впливає на життя місцевих жителів, які змушені стикатися з холодом та проблемами у забезпеченні теплом своїх будинків.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що у тимчасово окупованому Лисичанську встановлені нещодавно таксофони "не рятують життя". Росіян більше цікавить "волевиявлення" місцевих жителів, саме тому голосувати можна буде прямо з дому.

Пропонуємо до перегляду:

Лисичанська студія "Час Пікчерс продакшн" представляє невеличкі сатиричні історії веселих хробачків з інтригуючим сюжетом, які іноді дійсно нагадують реалії сьогодення. Але запевняємо вас – це все вигадка автора;), інтерв'ю з яким можна почитати тут.

Дивіться також:

Наступний епізод анімаційного серіалу "Хробаки" присвячений незламній боротьбі “бойових” комарів, бліх та гусаків із російськими загарбниками. Ви побачите всю правду без купюр про те, як “біомутанти” під керівництвом розвідки України взяли під повний контроль все, що відбувається на Росії, а її громадяни навіть не підозрюють про це…

Читайте також: "Спасибі адміністрації, що в місті все "добре": Жителі Сєвєродонецька обговорюють "підготовку" до опалювального сезону

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк