11.01.2024, 13:07

Кадри з окупованого Рубіжного: російські пропагандисти та "почекуни" розповіли, як знешкодили бомбу, яка впала на місто

оркосюжет о том, как обезвредили бомбу, упавшую на Рубежное

Російські пропагандисти склепали черговий "красивий" сюжет про те, як швидко знешкодили авіаційну бомбу ФАБ-250 в окупованому Рубіжному. І жодного слова про те, що цю бомбу "випадково" скинув на місто російський літак.

Для російських "зомбі"-телеглядачів та мешканців окупованої Луганської області, які живуть в інформаційному вакуумі, російські пропагандисти зняли черговий "життєстверджуючий" сюжет про Рубіжне, повідомляє Час Пік.

Традиційно, у сюжеті прославляли "другу армію світу" та показали вдячних "почекунів" з місцевих.

Російський кореспондент показав "місце контакту" фугасної авіабомби, постраждалий будинок та авто. За його словами, "сапери мали два виходи: перший - підривати боєприпас на місці, другий - знешкодити бомбу. І військові вирішили зберегти майно людей".

Як "шляхетно" з їхнього боку! Спочатку вони мало не угробили людей й не рознесли "випадково втраченою" бомбою кілька вулиць, а потім вирішили "зберегти майно людей".

Гауляйтер Рубіжного Сергій Хортів розсипав слова подяки, розповідаючи, як швидко відреагували військові, поліція та комендатура на подію та допомагали людям.

Дивно й те, що місцеві любителі "руського миру" від щирого серця дякують російським воякам.

"Велике спасибі хлопцям... Заради них ми залишилися... Просто гордість бере за таких хлопців... Батькам їх спасибі. Молитимуся до кінця життя...", - заявила на камеру мешканка Рубіжного.

Мабуть, дякує за те, що залишилася жива і вціліла хата. Цікаво, що вона сказала б, якби бомба вибухнула? Дякувала б за "визволення"?

Про те, що авіаційну бомбу ФАБ-250 скинув на місто російський літак й про те, що місто практично знищене російськими обстрілами - у сюжеті ані слова...

Ані слова також про те, що коли людей відселили, їхні будинки ретельно "оглянули".

"У тимчасових пунктах, де утримували людей з постраждалих районів, допитували, перевіряли документи та мобільні телефони – хоча і зв’язок, і інтернет в Рубіжному відсутні.

Коли містяни повернулися до домівок, виявилося, що там, за їхньої відсутності, були проведені ретельні обшуки. Звісно, є зникле майно", - ]]>повідомляє ]]>ЛОВА.

До речі, мешканці окупованої Луганщини повідомляють у мережі, що вибухонебезпечними предметами "звільнені" міста та села буквально засипані. І знешкоджувати їх окупанти не поспішають...

Пропонуємо до перегляду:

Лисичанська студія "Час Пікчерс продакшн" представляє невеличкі сатиричні історії веселих хробачків з інтригуючим сюжетом, які іноді дійсно нагадують реалії сьогодення. Але запевняємо вас – це все вигадка автора;), інтерв'ю з яким можна почитати тут.

Дивіться також:

Наступний епізод анімаційного серіалу "Хробаки" присвячений незламній боротьбі “бойових” комарів, бліх та гусаків із російськими загарбниками. Ви побачите всю правду без купюр про те, як “біомутанти” під керівництвом розвідки України взяли під повний контроль все, що відбувається на Росії, а її громадяни навіть не підозрюють про це…

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк