11.01.2024, 16:07

У мережі з'явилися січневі кадри з Рубіжного

вапрол

Буденне життя тимчасово окупованого Рубіжного, що на Луганщині - розбиті багатоквартирні будинки, спалені будівлі та порожні вулиці.

Кадри з окупації оприлюднив ТГ - канал]]> "АРТЮХ"]]>, передає Час Пік.

На фото, які показали жителі окупованого міста, порожні вулиці з поодинокими автомобілями без ознак активного соціального життя. Ситуація майже незмінна — зруйноване місто виживає.

​​​​​​​ ​​​​​​​ ​​​​​​​ ​​​​​​​

Нагадаємо, що окупаційна "адміністрація" Рубіжного підтвердила інформацію, що у місті було кілька "прильотів". Як заявила "влада", снаряди вибухали у різних районах, але постраждалих немає.

Як повідомлялось раніше, російські пропагандисти склепали черговий "красивий" сюжет про те, як швидко знешкодили авіаційну бомбу ФАБ-250 в окупованому Рубіжному. І жодного слова про те, що цю бомбу "випадково" скинув на місто російський літак.

Пропонуємо до перегляду:

Лисичанська студія "Час Пікчерс продакшн" представляє невеличкі сатиричні історії веселих хробачків з інтригуючим сюжетом, які іноді дійсно нагадують реалії сьогодення. Але запевняємо вас – це все вигадка автора;), інтерв'ю з яким можна почитати тут.

Дивіться також:

Наступний епізод анімаційного серіалу "Хробаки" присвячений незламній боротьбі “бойових” комарів, бліх та гусаків із російськими загарбниками. Ви побачите всю правду без купюр про те, як “біомутанти” під керівництвом розвідки України взяли під повний контроль все, що відбувається на Росії, а її громадяни навіть не підозрюють про це…

Читайте також:

Похолодання в Україні: синоптик розповіла в яких регіонах температура впаде нижче 10 градусів

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк