13.01.2024, 15:10

Життя "під ковпаком" та вивіз поранених у РФ: В ОВА розповіли про ситуацію на окупованій Луганщині

Віктор Білий | Всі новини автора

Окупанти на Луганщині розвивають систему відеоконтролю над населенням, встановивши відеокамери з розпізнаванням осіб. Також до Росії вивозять поранених військових через відсутність у галузі кваліфікованих лікарів.

Про це повідомляє пресслужба Луганської ОВА у Фейсбук, передає Час Пік.

"30% громадських місць та 20% житлової забудови так званої "ЛНР" наразі охоплює комплекс відеоспостереження загарбників, здатний розпізнавати особистість по обличчю. Кожна відеокамера підключена до централізованої системи, яка охопить всю окуповану територію", - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що найбільша кількість камер встановлена в Луганську та на контрольно-пропускних пунктах на кордоні з Ростовською областю Росії.

"У бюджеті на поточний рік передбачено додаткове фінансування на розвиток системи відеоконтролю над населенням. Ситуація коли під ковпаком може опинитися кожен", - повідомили в ОВА.

Загарбники продовжують зазнавати значних втрат в особовому складі, що задіяний на сході України. Польові госпіталі переповнені й не справляються з кількістю постраждалих військовослужбовців, які після м'ясних штурмів у великій кількості прибувають щодня.

"Лише з 6 по 10 січня до госпіталів у населених пунктах Чернянка, Валуйки та Ровеньки Білгородської області з Луганська привезли понад 300 окупантів з тяжкими травмами, до Білгорода - майже 250, а до Москви та Калінінграда направлено близько 150 військовослужбовців РФ, яким неможливо допомогти прифронтових шпиталях через відсутність кваліфікованих лікарів", - повідомили у пресслужбі.

Читайте також: "ЛНР" - це не лише Луганськ": Жителі так званої "республіки" скаржаться на брак належної уваги від окупантів

Пропонуємо до перегляду:

Лисичанська студія "Час Пікчерс продакшн" представляє невеличкі сатиричні історії веселих хробачків з інтригуючим сюжетом, які іноді дійсно нагадують реалії сьогодення. Але запевняємо вас – це все вигадка автора;), інтерв'ю з яким можна почитати тут.

Дивіться також:

Наступний епізод анімаційного серіалу "Хробаки" присвячений незламній боротьбі “бойових” комарів, бліх та гусаків із російськими загарбниками. Ви побачите всю правду без купюр про те, як “біомутанти” під керівництвом розвідки України взяли під повний контроль все, що відбувається на Росії, а її громадяни навіть не підозрюють про це…

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк