15.01.2024, 22:18

Росіяни активізувалась поблизу Кремінної: подробиці від військового

Марина Гончар | Всі новини автора
кременная

У Луганській області неспокійна обстановка загострилася внаслідок активізації окупаційних сил біля міста Кремінна. За останніми даними, в регіоні спостерігається різке наступальне рухання російських військ, яке включає піхоту, снайперів та техніку.

Про це розповів доброволець Айдару з позивним "Осман", передає Час Пік із посиланням на його ]]>ТГ-канал]]>.

У зоні конфлікту ведеться інтенсивний вогонь, підсилений застосуванням артилерії та безпілотних літальних апаратів. Вже зафіксовано кілька знищених одиниць ворожої техніки завдяки дії артилерійських пострілів та управлінню безпілотниками. Однак, попри вдалий контрзахід, обстановка залишається дуже напруженою.

Піхота окупантів активно використовує місцевий ландшафт для забезпечення себе природним прикриттям, пробуючи прорватися через поле.

Спеціальні групи снайперів діють з точністю, покосивши багатьох ворогів, але це не призводить до зупинки ворожого наступу.

За інформацією з передової, бійці українських сил знаходяться в надскладному положенні, проте вони відстоюють свої позиції з максимальною витривалістю. Спротив окупантам здійснюється з усіх можливих засобів, але інтенсивність ворожого наступу викликає серйозне занепокоєння:

"Русня активізувалась поблизу Кремінної. Спішується піхота та снайпера, багато покосили, але обстановка дуже важка - залягають, лізуть по полю. Арта та FPV добре відпрацьовує, вже є декілька знищених одиниць техніки, але бій не зупиняється, з дуже сильним натиском йдуть", - йдеться у повідомленні.

Крім того, повідомляється, що на території Луганської області помічена активна передислокація загарбницьких військ. На Кремінський напрямок прибули додаткові підрозділи "шторм зет" та ВДВ РФ:

Читайте також: "Відрізали ногу, тепер лікують від зараження": Як окупанти "косять" від відправки на "нуль"

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк