20.01.2024, 09:48

"Виявляють у своїх квартирах гастролерів": В ЛОВА розказали про нову прроблему у Рубіжному

Марина Гончар | Всі новини автора
рубежное

Після півтора року тяжкої окупації Рубіжного Луганської області, деякі люди, які лишили місто, витримуючи важкі часи в інших населених пунктах, повертаються назад у спробі знайти хоч яке-небудь "відновлення". Але вони стикаються із залишками катастрофи та новими проблемами, які приховувалися під покровом невизначеності.

Про це сьогодні повідомили у ]]>пресслужбі]]> Луганської ОВА, передає Час Пік.

Мешканці, які повертаються, стикаються з непривітною картиною у своїх власних квартирах, де вони знаходять "гастролерів". Останнім цілком байдуже, де тимчасово зупинитися, і вони обирають найзатишніші та облаштовані домівки, ігноруючи відсутність цього житла в переліку маневрового фонду.

"Гастролерам" не цікаво, чи вони втручаються у права чи правомірність вибору житла. Обравши серед вцілілих будинків, вони впроваджують свої правила. Це призводить до нових конфліктів та напруження в місті.

Тож рубіжани вибирають альтернативу та шукають житло в навколишніх селах, де ситуація менш складна. 

Отже, ситуація в місті залишається кризовою, адже повернутися в розшароване місто — це лише початок. Замість очікуваного "відновлення", мешканці стикаються з новими проблемами, які потребують уваги для ефективного вирішення.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що жителям Рубіжного Луганської області окупанти не перераховують пенсію, всім призначають мінімальну. А "компенсації" за зруйноване житло вистачає лише на сарай.

Читайте також: У мережі розповіли, як виживає окуповане Рубіжне

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк