22.01.2024, 07:59

На радість, але не місцевим мешканцям: що трапилося з одним із найпопулярніших ресторанів Сєвєродонецька

ресторан шале

Деякі заклади Сєвєродонецька після російського вторгнення продовжили роботу на окупантів і "тішать" їх своєю продукцією, торгують за їхніми правилами.

Така доля спіткала і популярний ресторан "Шале" у Сєвєродонецьку, передає Час Пік.

У мережі вже з'являлася інформація про те, що заклад був "перепрофільований" під звичайний магазин з продукцією для тих, хто має гроші. А єдині, хто має в місті гроші, - це російські військові. Крім того, заклад взявся за випічку хлібобулочних виробів. Але ще кілька місяців тому алкоголь у "Шале" не продавався, про що свідчать фото.

Зараз стало відомо, що незважаючи на "сухий закон" заклад все ж таки продовжує виробляти та розвозити пиво. Так, спиртний напій "Шале" продається у Луганську, Новоайдарі, Старобільську. Вартість літра пива складає 160 рублів (приблизно 50-60 гривень).

Колись популярний "Шале" тепер працює на потреби окупантів - і пиво виробляє, і шаурму з булками, щоб ті, хто має гроші, могли "добре провести час", на відміну голодуючих місцевих жителів.

У публікації було використано інформацію Telegram-каналу "]]>Kitsune/Сєвєродонецьк]]>"

Читайте також: У Лисичанську та Сєвєродонецьку так їли? Як приготувати відому страву Луганщини з "секретним" інгредієнтом

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк