24.01.2024, 07:24

"Тепер ікру ложками їдять": черговий "шедевр" російської пропаганди про "відродження" Сєвєродонецька

Очередной "шедевр" российской пропаганды о "возрождении" Северодонецка

У мережі з'явився черговий "шедевр" російської пропаганди про життя в окупованому Сєвєродонецьку. У російських новинах розповіли, як "ощасливили" мешканців "звільненого" міста.

Російські пропагандисти зняли черговий сюжет про "відродження" життя у "звільненому" Сєвєродонецьку. Тепер російські "зомбі"-телеглядачі думатимуть, що завдяки росіянам сєвєродончани нарешті побачили тропічні фрукти та ковбасу, повідомляє Час Пік.

"Це не магазин делікатесів, це звичайний супермаркет у Сєвєродонецьку. Асортимент вражає різноманітністю... У цьому супермаркеті працює майже 150 осіб, а у місті відкрилося понад 200 торгових точок...", - заявила кореспондент каналу "Росія 1", розповідаючи, як перетворився "віджатий" міський супермаркет.

За її словами, тепер на полицях можна побачити тропічні фрукти, ароматну зелень, свіжі овочі, свіжу випічку з власної пекарні, елітні сорти сиру, червону та чорну ікру, різні сорти ковбаси...

"У нас, напевно, є взагалі все... Я стільки різновидів молока не бачив раніше..." - заявив "ощасливлений" місцевий житель.

Ну що тут скажеш... Сюжет явно розраховано на російського телеглядача, який раніше навіть не знав, де знаходиться Сєвєродонецьк, а сьогодні без помилок не може навіть вимовити назви багатьох "звільнених" населених пунктів.

Звідки їм знати, що супермаркет для сєвєродончан – це не дивина. Що асортимент, який сьогодні так "вражає" місцевих "почекунів", можна зустріти у будь-якому українському супермаркеті. Що ті "понад 200 магазинів", про які їм розповідають, це не супермаркети, а воєнторги та дрібні торгові точки. Що у "віджатих" будівлях окупанти не соромлячись користуються "віджатим" обладнанням, видаючи це за відкриття супермаркету з "0". Що багато мешканців міста тепер просто не можуть собі дозволити купити все, що потрібно й хочеться, з того, що лежить на полицях.

Тепер головне, щоб росіяни не стали люто заздрити "звільненим" мешканцям Сєвєродонецька. Адже так "добре живуть", як сєвєродончани у телевізорі, далеко не всі росіяни...

"А людей купа))))", "Щось працівників більше ніж покупців", "Ось тепер то заживуть. Раніше ж голодували", "Напевно, для кацапів це дикість така кількість товарів у супермаркеті. Самі собі дивуються", "Все є, тільки купити це майже ніхто не може, але це не важливо, головне, що є", "Навіть холодильники на тих же місцях залишилися", - прокоментували побачене українці, багато хто з яких були жителями українського Сєвєродонецька й не з чуток знають, яким він був до війни...

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк