29.01.2024, 12:20

"У будинках стоїть вода": У мережі повідомляють про ще більше підтоплення населених пунктів поблизу Сєвєродонецька

Оксана Мовчан | Всі новини автора
вапролл

У тимчасово окупованих селищах, прилеглих до Сєвєродонецька Луганської області, загарбники запровадили "режим НС". Але населені пункти топить все більше, а місцева "влада" бездіяльна. Крім того, місцеві потерпають від нашестя мишей.

Про це повідомляють у мережі, передає Час Пік.

За словами місцевої жительки, чоловік якої навідався у Воронове, двори підтопило ще більше. Введення окупантами "режиму НС" результатів не принесло. 

"Чоловік учора повернувся із села. Озера ще більшими стали, двори підтопило ще більше, у будинках стоїть вода, це район Садового провулка", - йдеться у повідомленні.

Нашестя мишей продовжується. Комунікації відсутні й коли з'являться наразі залишається невідомим.

"Мишей у будинках мільйон і їх посліду теж. Ні газу, ні світла, ні води. Й невідомо коли буде", - наголошує автор.

Нагадаємо, що через загрозу підтоплення будинків, режим НС запроваджено в трьох селищах Сєвєродонецька та в одному Станично-Луганському районі. За даними окупантів, необхідні заходи щодо запобігання підйому вод уже тривають. Які саме заходи вживають загарбники наразі невідомо.

Окупаційна "влада" випустила черговий сюжет з проблеми підтоплень у селищах, наприклад, у Боровському вже постраждали аж 300 будинків. Люди стикаються із затопленими підвалами, "ковзанками" на дворах та крижаними озерами на городах. Ця ж ситуація мала місце минулого року, але росіяни продовжують ігнорування, не надаючи конкретних рішень для усунення проблеми.

Як повідомлялось раніше, місцеві зазначають, що у тимчасово окупованих містах "трикутника" (Сєвєродонецьк, Лисичанськ та Рубіжне) Луганської області припинять давати "гуманітарну допомогу". 

У публікації використано інформацію з ТГ- каналу]]> "Трикутник".]]>

Читайте також:

У ЗСУ спростували заяви окупантів щодо захоплення села на Куп'янському напрямку

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк