02.02.2024, 12:48

"Роздача баланди": З'явилися кадри, як у Лисичанську та Сєвєродонецьку окупанти підгодовують голодних людей

В Лисичанске и Северодонецке оккупанты прикармливают голодных людей

Російські пропагандисти продовжують розповідати, як "рятують" мешканців Лисичанська та Сєвєродонецька. Вони ретельно документують, як підгодовують голодних людей у "звільнених" містах.

У мережі з'явилися свіжі кадри з окупованих Лисичанська та Сєвєродонецька, повідомляє Час Пік.

На думку росіян, фото показують, що життя продовжується й людей не кинули напризволяще. На думку українців - це моторошні кадри, на яких видно, як люди змушені відстоювати в чергах та на камеру отримувати безкоштовну баланду, щоби не померти з голоду.

Раніше вони могли їсти те, що захочуть, тепер - те, що дадуть... Раніше купували своїй дитині солодощі, які вона просила, тепер - дають їй те, що видадуть "благодійники"... Раніше у них був вибір, тепер його немає...

Кадри, зроблені самими російськими пропагандистами, доводять, що ні про яке "повернення до життя" не йдеться. Й міста не "молодшають", як розповідають окупанти.

"А де ж молодь, про яку триндять БЛОХери з рашки?", "Спасибі РосЄя", "Роздача баланди", "Про таке життя вони мріяли?", "І багато хто радіють безкоштовним подачкам", "Підгодовують", - з коментарів у мережі.

Щоразу, коли починається роздача їжі, збираються великі черги. Як пишуть у мережі, тут можна зустріти набагато більше людей, ніж у нових супермаркетах, відкриттям яких так люблять вихвалятися окупанти.

Окупанти ніби приручають місцевих жителів. Одного разу й ці подачки можуть закінчитися...

Читайте також: "Тепер ікру ложками їдять": черговий "шедевр" російської пропаганди про "відродження" Сєвєродонецька

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк