03.02.2024, 23:04

На Луганщині окупанти спаплюжили могили батьків бійця ЗСУ - фото

Марина Гончар | Всі новини автора
луганщина

В тимчасово окупованій Луганській області російські нелюди познущалися з могил батьків військовослужбовця Збройних сил України з позивним "Східний.

Про це повідомив ТГ - канал "]]>АРТЮХ]]>", передає Час Пік.

За словами українського військового, окупанти розшукали могили його близьких на окупованій території та встановили на них вінки із триколором.

"Східний" оприлюднив скриншоти повідомлень, які йому надіслали окупанти. У них йдеться, що український захисник нібито не може виділити грошей на те, щоб упорядкувати могили батьків. Автори повідомлень також надіслали фото з цвинтаря, на яких можна побачити прапор РФ та вінки із триколором.

"Жалюгідні убозтва в особі стахановських зрадників України, фсбшних щурів та інших манкуртів різного ґатунку, втомлені воювати в коментарях під моїми постами, знайшли для себе новий фронт - відіграватися на могилах моїх батьків...
Не полінувавшись, знайшли поховання моєї рідні та притягли туди вінки в триколор і свою трисмугову ганчірку, надіславши фотографії мені в личку. Що тут можна сказати? Гідний вчинок. Коли нічого не можуть зробити з живими - йдуть до мертвих. Шлях для справжніх солдатів удачі"
, - прокоментував вчинок окупантів військовий.

Читайте також: "Стіни тремтіли в багатоповерхівках": У мережі повідомили про "прильоти" у Лисичанську та показали відео з міста

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк