09.02.2024, 07:53

Відмовитися від "заміни вікон" не можна, навіть якщо вони цілі: у мережі розкрили "пікантні" подробиці "ремонтів" у Лисичанську

замена окон лисичанск

У тимчасово окупованому Лисичанську Луганської області взялися за "ремонти" квартир. Навіть якщо вікна цілі, відмовитися від заміни не можна. Те саме стосується й автономного опалення, яке вирізають у присутності господарів.

Про ситуацію у місті повідомляється в регіональних чатах у Telegram, передає Час Пік.

Користувачі мережі цікавляться, чи можна відмовитися від "заміни вікон" у своїй квартирі. З’явилася інформація, що нібито можна написати заяву. Однак, за свідченнями очевидців, заява нічого не дає: квартиру все одно розкриють і "відремонтують", тобто - винесуть звідти всі речі.

"Вчора їздив з такою справою (мова про заяву - ред.) до р-ну танка. Написати заяву. Щоб не розкривали, не міняли. Вікна живі, стоїть автономка. Результат. Зібралося якраз десять роботяг, усі місцеві, чекали начальника, третього за рахунком за 2 тижні. 2 втекло, причини не знаю. Загалом, і заяву особливо написати нікому", - пише користувач мережі.

Зазначається, що знаходяться "начальники" у будівельній будці, в якій 2 столи та 4 стільці. Жодних журналів чи папок немає.

"Що вони робити із заявами можна лише здогадатися", - додає очевидець.

Читайте також: У Лисичанську та Сєвєродонецьку так їли? Як приготувати відому страву Луганщини з "секретним" інгредієнтом

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк