09.02.2024, 10:28

Рубіжан зобов'язали платити за "гостей", які проживали у їхніх квартирах та будинках, - ЛОВА

рубежное

У тимчасово окупованому Рубіжному Луганської області раптово згадали про те, що квартири мають власників, і зобов'язали їх платити за проживання російських військових та будівельників-гастролерів.

Про ситуацію у місті ]]>повідомляє]]> пресслужба Луганської ОВА у Telegram, передає Час Пік.

"Рубіжани обурені, але місцева окупаційна влада на чисельні скарги населення не звертає уваги. На рахунки господарів квартир та будинків, де по півтора роки мешкали, і досі мешкають, росіяни загарбниками нараховані борги за комунальні послуги", - йдеться у повідомленні.

Часто вахти заселених у місцевими колаборантами до квартир та будинків рубіжан гастролерів змінилися вже кілька разів - "кінців не знайти". Тому платити за використані комунальні послуги доведеться не мешканцям квартир та будинків, а їхнім власникам - самим рубіжанам.

Нагадаємо, раніше в мережі з'являлися повідомлення про те, що мешканці Рубіжного не можуть довести, що в їхніх квартирах проживали "гості", які за комунальні послуги, звісно, не платили.

Читайте також: У Лисичанську та Сєвєродонецьку так їли? Як приготувати відому страву Луганщини з "секретним" інгредієнтом

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк