09.02.2024, 22:33

"Урочиста" кампанія по примусовому голосуванню: Російські "виборчі дільниці" розпочинають "обхід" громадян на ТОТ

Марина Гончар | Всі новини автора
русня

З 17 лютого члени "виборчих дільниць" на тимчасово окупованих територіях України розпочнуть "обхід" мешканців з метою примусового віддання голосу на "виборах президента РФ".

Про це повідомили у пресслужбі ]]>Центру національного спротиву]]>, передає Час Пік.

Протягом періоду з 17 лютого по 7 березня, представники цих "дільниць" відвідають всі населені пункти тимчасово окупованих територій. За участі бійців "росгвардії", що виступатимуть як супровід. Заявляється, що це робиться з метою забезпечення безпеки.

На цей час російські громадяни, які є членами "дільниць", проходять інструктаж. Цей етап підготовки передує самому "обходу" мешканців, під час якого вони намагатимуться вплинути на вибір цивільних і попереджатимуть їх про можливі санкції за відмову від "голосування".

Цей процес стає більш неординарним, оскільки росіяни приховують адреси виборчих дільниць, аби в умовах таємниці зберегти відсутність явки та реальну кількість "дільниць".

Ця тактика наводить на думку про вибірковий підхід та тиск на мешканців. Все це в сукупності викликає обурення та сумніви щодо чесності та легітимності цього "виборчого процесу" на окупованих територіях.

Читайте також: "Буде багато "бавовни": У мережі показали стадіон "Донбас-Арена" в об'єктиві українського дрона над окупованим Донецьком

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк