11.02.2024, 21:50

У мережі показали як зараз виглядає автостанція в окупованому Сєвєродонецьку

автостанция

У мережі з'явилися жахливі кадри, які відображають плачевний стан автостанції у місті Сєвєродонецьк Луганської області, що тимчасово перебуває під окупацією. Будівля автовокзалу, як і багато інших адміністративних будівель, зазнала тяжких руйнувань внаслідок обстрілів.

На наданих фотографіях та відео видно, що будівля автовокзалу виглядає як після справжньої бурі – розбиті вікна, пошкоджені стіни, уламки всюди. Ці руйнування є наслідком воєнних дій та обстрілів, які торкнулися всіх сфер життя в окупованому місті, передає Час Пік.

Не менш приголомшливим є факт, що "влада" не проявляє активності з відновлення зруйнованих об'єктів. Автовокзал, який грав важливу роль у пасажирському русі, залишається у тому ж положенні.

Ці кадри наголошують не лише на руйнівних наслідках воєнних дій, а й на бездіяльності окупантів у відновленні інфраструктури та забезпеченні нормального життя місцевого населення.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що у тимчасово окупованому Сєвєродонецьку Луганській області, на думку місцевих "ждунів", настало "райське життя": все є, людей повно, ринок відбудували, десь нарешті вивезли сміття, а щоб подзвонити, треба поїхати в інше місто.

У публікації використано інформацію з ТГ-каналу "]]>ТРИБУН | СХІД]]>".

Читайте також: У мережі показали якість російських ремонтів у Сєвєродонецьку - фото

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк