14.02.2024, 22:04

Окупанти на сході України посилюють ідеологічний тиск та обшуки напередодні "виборів" Путіна

Марина Гончар | Всі новини автора
цнс

Схід України, який перебуває під тимчасовою окупацією, став місцем активного зміцнення російської ідеологічної агресії. За повідомленням українського підпілля, окупаційна "адміністрація" вислала туди нову групу так званих "ідеологів", які є співробітниками Федеральної служби безпеки Росії.

Про це сьогодні ]]>повідомили]]> у пресслужбі Центру національного спротиву, передає Час Пік.

Головною метою цих заходів, окрім пропагандистських завдань, є проведення обшуків у будинках місцевих мешканців з метою виявлення представників Руху опору. Окупанти надають особливу увагу перевірці особистих документів, особливо тих громадян, які, на їхню думку, висловлюють сумніви у російській політиці та критикують завдання так званої "влади".

За інформацією внутрішнього підпілля, наведені заходи – це частина загальної стратегії перед проведенням так званих "виборів" президента Російської Федерації на окупованих територіях.

Окупаційна "адміністрація" розглядає можливість посилення заходів, спрямованих на примусову видачу російських паспортів громадянам України на цих територіях.

Не дивлячись на всі спроби окупантів вводити обмеження проти місцевого населення, українське підпілля продовжує ефективно протистояти окупаційній "владі" та її колаборантам на сході України. Ситуація залишається напруженою, і реальні наслідки цих заходів можуть суттєво вплинути на місцеве населення, яке продовжує боротися за свої права та свободу в умовах окупації.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що на тимчасово окупованих територіях росіяни влаштовують системні перевірки будинків та квартир, з метою залякування місцевого населення.

Читайте також: Окупанти повідомили про перше зафіксоване застосування бомби GLSDB в Україні

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк