18.02.2024, 08:26

Один із збитих російських винищувачів впав в районі окупованого села Дякове на Луганщині - відео

Скриншот с видео

На Східному напрямку підрозділи Повітряних сил ЗСУ вранці 17 лютого "минуснули" одразу три російські військові літаки. Один з них впав в районі окупованого села Дякове Луганської області. Момент падіння потрапив на відео.

Місцеві жителі села Дякове на Луганщині 17 лютого зафіксували на відео падіння одного зі збитих російських винищувачів, повідомляє Час Пік.

Нагадаємо, підрозділи Повітряних сил ЗСУ вранці 17 лютого на Східному напрямку знищили відразу три ворожі літаки – два винищувача-бомбардувальника Су-34 та один винищувач Су-35.

У РФ не хочуть визнавати втрату одразу трьох літаків. Кремлівські "військори" пишуть лише про один винищувач, нібито, підбитий "дружнім вогнем", який згодом успішно приземлився.

Командувач Повітряних сил ЗСУ Микола Олещук прокоментував заяви російських пропагандистів.

І поки росіянам розповідають, що інформація щодо збитих винищувачів – це фейк, у мережі вже з'явилося відео падіння одного з них.

Місцеві жителі окупованого села Дякове на Луганщині зафіксували на відео момент падіння палаючого літака. Судячи з їхніх коментарів, літак впав просто на сільську вулицю.

"Один із збитих сьогодні російських літаків падає в районі окупованого села Дякове Луганської області. Характерно, що місцеві коментують те, що відбувається українською", - ]]>прокоментував ]]>відео журналіст Денис Казанський.

Увага! На відео присутня ненормативна лексика!

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк