22.02.2024, 07:58

У Лисичанську знайшли "причину" затримки пенсій, але зрештою - краще не стало

пенсии

У тимчасово окупованому Лисичанську Луганської області виявили "причину" затримки пенсійних виплат. Але знаходження "причини" не покращило ситуацію.

Про ситуацію з пенсіями у Лисичанську повідомляється в одному з регіональних чатів у Telegram, передає Час Пік.

Як пояснюється, затримки пенсій, на які скаржилися мешканці Лисичанська, пов'язані зі "збоєм у програмі". І нібито "помилки вже виправляють".

Лисичанську виправляють усі помилки у пенсійних справах, видають пенсії РФ, оформлені у жовтні-листопаді 2023 року, і це одна з причин затримки виплат за січень. Також дають різницю з пенсією за попередні місяці", - пишуть користувачі мережі.

Поки хтось розхвалює фантастичні російські пенсії, більшість лисичан, як і мешканців регіону в цілому, таких виплат не бачать, а "виправлення помилок" призвело до того, що людям тепер доводиться вистоювати величезні черги, щоб отримати пенсію на пошті. На пошті, у свою чергу, пенсії просто зникають.

Лисичанську  бардак у пенсійному фонді! А причина виплат у січні, збій програми (так вони пояснюють). Через їхній збій я 2 роки отримувала пенсію в банку, а тепер її перекинули на пошту. А на пошті люди не можуть знайти свої пенсії, вони зникають", - зазначають користувачі мережі.

Читайте також: "Кинули мінімалку і впоралися": Жителі окупованого Лисичанська незадоволені "перерахунком" пенсій

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк