22.02.2024, 11:50

ЗСУ нанесли точний удар із HIMARS по скупченню окупантів на полігоні на Херсонщині

ВСУ нанесли точный удар из HIMARS по скоплению оккупантов на полигоне в Херсонской области

ЗСУ завдали другий за два дня удар по скупченню живої сили противника. Цього разу удару з HIMARS було завдано по полігону біля села Подо-Калинівка у Херсонській області. У противника великі втрати.

ЗСУ завдали точного удару по скупченню російських окупантів на полігоні в Херсонській області. Інформацію підтверджують українські OSINT-проєкти DeepState та Special Kherson Cat. А начальниця об'єднаного координаційного прес-центру Сил оборони півдня України Наталія Гуменюк уточнила, що було щонайменше три удари по скупченню російських військ на полігоні біля Нової Каховки, повідомляє Час Пік.

"Був вибух, і не один. Тричі, феєрично, як водиться, повторили для закріплення. Так, дійсно, готувалися російські військові, які намагалися штурмувати вже зачищені, як вони казали, Кринки. Так, дійсно, окупанти мають подібні локації на тимчасово окупованій лівобережній Херсонщині, де збираються для проведення підготовки, в тому числі вогневої підготовки. За попередніми даними, ймовірно, там перебували й представники командування угруповання "Днепр". Ці дані ще перевіряються", - сказала Гуменюк в ефірі "Радіо Свобода".

Український моніторинговий Telegram-канал "Николаевский Ванек" ]]>повідомляє]]> про 60 загиблих з підрозділів 328-го десантно-штурмового полку, 810-ї окремої бригади морської піхоти із Севастополя, а також 81-го артилерійського полку групи військ "Днепр".

"Десятки окупантів поїдуть додому у цинкових трунах.

Тільки уявіть - їх вантажать у вагони десь у Сисерті чи Сосьві, везуть за тисячі кілометрів кілька днів у чужу країну, щоб просто ось так потім підставити під ракети й вбити без жодного сенсу. Дурнішої та марнішої смерті не придумаєш. А вони покірно на це погоджуються…", - ]]>прокоментував]]> удар по скупченню російських окупантів український журналіст Денис Казанський.

Нагадаємо, знищено друге велике скупчення живої сили противника за два дні. Вдень 20 лютого ЗСУ вдарили по полігону під Волновахою Донецької області. В результаті - загинуло близько 60 окупантів. 

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк