28.02.2024, 10:25

Окупанти планують зробити Станицю Луганську частиною туристичного маршруту "Срібна підкова Дону"

Оккупанты планируют сделать Станицу Луганской частью туристического маршрута "Серебряная подкова Дона"

Росіяни планують зробити окуповане селище Станиця Луганська частиною туристичного маршруту "Срібна підкова Дону".

Станиця Луганська найближчим часом стане одним із елементів туристичного маршруту "Срібна підкова Дона". Про це пропагандистським ЗМІ ]]>заявив ]]>депутат Держдуми РФ Віктор Водолацький, повідомляє Час Пік.

За задумом росіян, "виходячи з географічного положення Станиця Луганська стане частиною Великої підкови".

"Це стане потужним поштовхом для соціально-економічного розвитку території, тому що внутрішній туризм, етнотуризм сьогодні все більше і більше завойовує передові позиції", - заявив російський депутат.

За його словами, після "звільнення" у Станиці Луганській "життя налагоджується", відкриваються кадетські школи, кадетські класи, відновлюють пам'ятники, а незабаром з'явиться музей просто неба, "що розповідає про життя, побут та військові заслуги донських козаків".

Які "туристичні об'єкти" знаходяться на території селища й чим милуватимуться "понаїхавші" Водолацький не уточнив. Але вже відомо, що росіянам дуже сподобалося фотографуватися та знімати відео на тлі зруйнованих українських міст. Наприклад, до знищеної Попасної окупанти за гроші пускають "туристів" помилуватися на зруйноване місто.

Читайте також: "Лисичанська Бельгія": як росіяни знищують історичну та культурну спадщину Лисичанська

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк