29.02.2024, 09:18

"Необхідно займати чергу з вечора": у Рубіжному в черзі до "паспортного столу" померла жінка - не змогла вистояти

рубежное

У тимчасово окупованому Рубіжному Луганської області у так званих "державних установах" величезні черги. Стало відомо про смерть жінки в одній із таких черг.

Про ситуацію у Рубіжному ]]>повідомляє]]> пресслужба Луганської ОВА у Telegram, передає Час Пік.

"Щоб стати власником талону на прийом до державної установи в окупованому Рубіжному необхідно займати чергу з вечора. Тоді, ймовірно, вільне місце знайдеться", - йдеться у повідомленні.

У ЛОВА відзначають, що місцеві колаборанти знають про проблему. Проте вирішувати ситуацію та збільшувати кількість місць прийому не збираються. Деякі люди не витримують простоювання у чергах.

"На жаль, багатогодинне очікування має негативні наслідки. Днями у черзі на паспортний стіл померла жінка середніх років", - додають у ЛОВА.

Варто зазначити, що жителі Рубіжного вже неодноразово скаржилися на роботу незаконної "влади" та просили змінити всю так звану "адміністрацію". У свою чергу "адміністрація" погрожує та пропонує людям "закрити рот".

Читайте також: Частина Луганщини піде під воду? Окупанти відкрили "скриню Пандори", що може призвести до незворотної катастрофи

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк