02.03.2024, 12:34

Удар по військових та секретних об'єктах у Криму: з'явилася інформація про наслідки "прильотів"

Удар по военным и секретным объектам в Крыму / Иллюстративное фото

ЗСУ завдали удару по військових об'єктах у Криму. Міноборони РФ ретельно приховує наслідки "прильотів". З'явилася інформація про пошкодження гелікоптерів Ка-52 та одного з радарів ППО. Також був "прильот" у Севастополі.

В окупованому Криму 1 березня лунали вибухи. Про гучні вибухи повідомляли жителі Севастополя, Євпаторії, Сакського району та селища Гвардійське у Сімферопольському районі. Місцеві жителі писали про роботу ППО, а окупаційна влада заявила про успішне відбиття атаки, повідомляє Час Пік.

Прокремлівські російські ЗМІ стверджували, що 1 березня було знищено всі українські ракети та безпілотники, й атака, нібито, не мала наслідків. Проте, Telegram-канал "Кримський вітер", посилаючись на свої джерела, повідомив, що "є влучення у Севастополі та у Сакському районі".

Пізніше російський Telegram-канал "Кремлівська табакерка", що називає себе незалежним, ]]>повідомив]]>, що ВСУ за допомогою ракет та безпілотників атакували відразу кілька військових об'єктів на території Криму. Й атака була успішною.

"За нашою інформацією, атаку зазнали об'єкти військової інфраструктури у Севастополі, неподалік Сімферополя та у Сакському районі Криму. Частину з ракет дійсно було перехоплено, але, на жаль, не всі. У тому числі влучили в ціль деякі безпілотники.

Попередньо відомо, що на авіабазі Гвардійське біля Сімферополя противник пошкодив щонайменше 3 гелікоптери Ка-52. Уточнюється також стан одного винищувача", - ]]>йдеться ]]>у повідомленні.

Також повідомляється, що в результаті атаки БПЛА виведено з ладу один із радарів ППО у Сакському районі. А у Севастополі, безпосередньо в межах міста, був атакований військовий об'єкт.

"Проте йдеться про секретну локацію і навіть наші джерела на флоті не хотіли б поширюватися. Натякнули лише, що могли бути серйозні жертви серед офіцерів", - пише "Кремлівська табакерка".

Чекаємо на офіційне підтвердження інформації про наслідки "прильотів" у Криму...

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк