02.03.2024, 14:33

"Вікна танцюють і двері відчиняються": У мережі повідомляють про "прильоти" в окупованому Лисичанську

В сети сообщают о "прилетах" в оккупированном Лисичанске

Жителі окупованого Лисичанська повідомляють у мережі, що у місті знову "неспокійно". Поки немає точної інформації про те, що відбувається, але люди пишуть, що їхні будинки буквально тремтять.

Любителі "руського миру", що залишилися в окупованому Лисичанську на Луганщині, вірять у казки про швидке "відродження" міста та стрімке настання тиші та спокою. Але життя в окупації нелегке та небезпечне, й "сюрпризи" може піднести кожен новий день, повідомляє Час Пік.

"Почекуни" вже заявляють про те, що незабаром фронт буде відсунуто від Лисичанська і в місті настане тиша та спокій. Однак ЗСУ сьогодні вранці передали їм чергове "полум'яне привітання".

Місцеві жителі поки що точно не можуть сказати, через "прильоти" або "виходи" в районі Робочої гори сьогодні дуже гучно. Судячи з повідомлень, російські вояки розміщують військову техніку поруч із житловими будинками у приватному секторі - їм начхати, що може прилетіти у відповідь й постраждають мирні жителі.

"Сьогодні у Лисичанську знову гучно. Ближче до Робочої гори вікна танцюють і двері відчиняються. Також у місті смердить гаром", "Можливо через виходи гармат, які стоять поряд у приватних секторах. Або прильот по позиціям звідки були виходи, після чого може горіти суха трава", - пишуть лисичани.

Як повідомляє Telegram-канал "Трикутник", вранці 2 березня близько 10:00 ЗСУ завдали удару по наміченим цілям у Лисичанську. Вказано той самий район – Робоча гора.

"Лисичанськ. Приблизно о 10:00 було відпрацьовано по району Робочої. Всі намічені цілі уражено. Вата міняє підгузки! Слава ЗСУ!", - йдеться у повідомленні.

У публікації використана інформація з Telegram-каналів "]]>Трикутник]]>" та "]]>News Lis13chat]]>".

Чекаємо на більш докладну інформацію...

Читайте також: "Лисичанська Бельгія": як росіяни знищують історичну та культурну спадщину Лисичанська

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк