03.03.2024, 12:51

"Повно слідів та відбитків": Жителі Лисичанська сподіваються, що окупанти наведуть лад із мародерами

Обстрелы Лисичанска

Жителі окупованого Лисичанська дуже сподіваються, що нова "влада" та російські силовики вирішать питання з мародерством та грабежами у місті.

В окупованих містах Луганщини російські вояки та будівельники-гастролери продовжують грабувати порожні квартири та будинки. А лисичани, які захлинаючись розповідають, що "життя налагоджується", сподіваються, що хтось почне боротьбу з мародерами, повідомляє Час Пік.

"Пару днів був у Лісікє є все ікра, хліб, олія! Віскарь беріть із собою!", "Я теж була 2 дні в Лисичанську, вірніше на РТІ. Радує те, що вже є світло, газ, вода, тепло... Сподіватимемося, що все буде добре, якщо не будуть доброзичливці вставляти палиці в колеса. І, ще! Якби знайти тих покидьків, які мородять. Ну вони відбитків залишали своїх. Слідів достатньо для розслідування, якщо, звичайно, будуть розслідування", - розповідають у місцевому чаті про "відродження" Лисичанська.

Вже є хліб, олія, світло, газ, вода... А хіба раніше цього не було у Лисичанську? Може, хтось вже забув, що всі блага зникли в місті з приходом російської орди? І ось тепер окупанти виставляють себе "благодійниками", повертаючи трохи з того, що відібрали у людей.

І продовжують забирати, грабуючи порожні квартири та віджимаючи житло. Хто "чистить" квартири, добре відомо місцевим жителям. Тому надії місцевих на те, що окупанти наведуть лад із мародерами, виглядають, як жарт. Які відбитки, які сліди? Ну не будуть же вони ловити самі себе... У кращому разі, знайдуть якогось "любителя віскаря" з місцевих й показово, для галочки, повісять на нього все "потрібне"...

А тим часом російські "визволителі" мародерять на руїнах знищеної Авдіївки.

Читайте також: "Лисичанська Бельгія": як росіяни знищують історичну та культурну спадщину Лисичанська

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк