12.03.2024, 21:01

"Штукатурка обсипалася і вікна вирвало": У мережі з'явилися нові подробиці з Лисичанська

Марина Гончар | Всі новини автора
лисичанськ

У тимчасово окупованому Лисичанську Луганської області ніч була досить неспокійна. Лисичани пишуть про вирвані вікна у під'їздах та штукатурку, яка посипалась від "бавовни". 

Про це повідомляють у сепаратистських чатах, передає Час Пік.

За словами місцевих, які стали свідками нічних подій, не тільки скло з вікон сипалося вночі, а ще й штукатурка, а також і вікна в під'їздах виривало:

"Зідзвонилися з Лисичанськом, центр. Вночі було дуже шумно, посипалося скло в під'їзді, зараз тихо",

"З третьої ночі - не спали. Так бабахнуло, що балконні двері відчинилися з гуркотом. Це в центрі, "Морозко". А нижче в будинку, де Меблевий у під'їздах штукатурка обсипалася і вікна в під'їздах вирвало", - йдеться у повідомленнях.

За інформацією з місцевих чатів, станом на зараз, на ГТВ дуже гучно, у центрі аналогічна ситуація.

Нагадаємо, що "гучно й весело" було в різних районах міста. Якщо лисичанські "почекуни" сподіваються, що після "виборів Путіна" у місті настане тиша та благодать - вони сильно помиляються. "Прилітати" буде постійно, а головне – несподівано. 

Як повідомлялось раніше, тимчасово окуповані міста "трикутника", як і всієї Луганської області, виявилися благодатним полем для росту нових "бізнесменів" на віджатих локаціях та обладнанні. З подачі окупаційних "адміністрацій" у регіоні процвітає корупція, панібратство та злочинна атмосфера.

У публікації використано інформацію з Telegram-каналу "]]>Трикутник]]>".

Читайте також: Під дулами автоматів: у мережі показали, як проходять російські "вибори" в окупованому Сєвєродонецьку - відео

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк