13.03.2024, 14:21

Ракетний удар по Кривому Рогу: кількість жертв зросла

Ракетный удар по Кривому Рогу

Зросла кількість загиблих внаслідок удару російської окупаційної армії по Кривому Рогу ввечері 12 березня. Під час розбору завалів на одному з поверхів будинку, у який влучила випущена росіянами ракета, рятувальники виявили тіло чоловіка.

Внаслідок російської атаки 12 березня на Кривий Ріг загинуло п'ятеро людей. Про це повідомив голова Ради оборони міста Олександр Вілкул, передає Час Пік.

"На жаль, вже п'ятий загиблий унаслідок вчорашньої ракетної атаки. Чоловік. Був виявлений при розборі завалів на одному з поверхів", - ]]>написав ]]>Вілкул у Telegram.

За ]]>даними]]> Офісу Генпрокурора, внаслідок ворожої атаки на Кривий Ріг травмовано 43 особи, серед них 10 дітей.

Нагадаємо, ввечері 12 березня російська армія вдарила ракетами по Кривому Рогу. Окупанти завдали трьох ударів по місту. Два з них по житлових будинках - "прильоти" дев'ятиповерхівку у Довгинцівському районі та п'ятиповерхівку у Металургійному районі міста. Шість постраждалих, зокрема двоє дітей, перебувають у важкому стані.

14 березня в місті Кривий Ріг Дніпропетровської області оголосили днем жалоби на згадку про загиблих внаслідок ракетного удару.

Ракетный удар по Кривому Рогу Ракетный удар по Кривому РогуРакетный удар по Кривому Рогу Ракетный удар по Кривому Рогу

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк