14.03.2024, 23:02

У ЗСУ розповіли про нову тактику окупантів на Авдіївському напрямку

окупанти

Загарбники почали бити по місцях логістики, не лише по передньому краю. Російські окупанти почали, ймовірно, відпрацьовувати рівень оперативної логістики на Авдіївському напрямку.

Про це розповів командир підрозділу БпАК у складі 3-ї окремої штурмової бригади Вадим Мазевич у ефірі телеканалу "Еспресо", передає Час Пік.

За його словами, останніми тижнями росіяни застосовують тактичну авіацію більш зосереджено:

"Росіяни почали бити по місцях логістики, не лише по передньому краю. Є аналіз, який свідчить про те, що вони застосовують тактичну авіацію по планових цілях, коли удари сплановані та концентровані. А також, скоріш за все, в росіян є план стосовно оперативного застосування. Армія РФ використовує розвідники, щоб наносити удари в дуже короткий час", - повідомив він.

Мазевич додав, що крім того, росіяни ймовірно відпрацювали рівень комунікації між авіацією і сухопутними підрозділами:

"На Авдіївському напрямку напрямку досить важка ситуація. Ворог використовує величезні піхотинські ресурси, частково застосовує бронетехніку. Останнім часом збільшився натиск fpv-дронами, їх стало набагато більше. Багато використання розвідувальної техніки РФ, але ЗСУ продовжують працювати", - додав Мазевич.

Читайте також: Збір голосів "за президента" продовжується: Окупанти придумали "нововведення" для облегшення "виборчого процесу" у Рубіжному

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк