29.03.2024, 22:32

У мережі повідомляють про вісім "прильотів" в окупованому Лисичанську: що відомо

Марина Гончар | Всі новини автора
лисичанск

У тимчасово окупованому Лисичанську на Луганщині зараз дуже важка ситуація. Місто часто стає мішенню для обстрілів, що створює небезпеку та страх серед його мешканців. Місцеві змушені жити у постійній напрузі, не знаючи, коли може наступного разу "прилетіти".

Сьогодні, після 17 години, було зафіксовано 8 "прильотів" в районі вулиці Польова, поворот Мельникова. Про це повідомляють лисичани у сепаратистських чатах, передає Час Пік.

Однак у коментарях до цієї публікації виникли розбіжності. Деякі мешканці зазначають, що у вказаному районі немає вулиці Польова, а є вулиця Бориса Польового:

"У районі повороту мельникова немає вулиці польова! Є Бориса Польового", - зазначає один із коментаторів.

"Та всі її називають просто Польова, хто там живе",

"Польова на ГТВ є", - доповнюють користувачі мережі.

На жаль, на цю мить немає детальної інформації щодо можливих наслідків обстрілу. Місцеві гауляйтери також поки що не коментували цей інцидент.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що у тимчасово окупованому Лисичанську набирає обертів тема "віджиму" нерухомості. Проросійськи налаштовані городяни також незадоволені перебігом подій і наполягають на тому, що все начебто "з Луганська йде".

Читайте також: Москва наказує гауляйтерам забезпечити повну паспортизацію населення на окупованих територіях до 2026 року

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк