04.04.2024, 08:20

Вночі росіяни вдарили БПЛА по Харкову, є загиблі та постраждалі

харьков

У ніч на 4 квітня російська армія вдарила безпілотниками по Харкову та області. Внаслідок атаки БПЛА у Хакркові загинуло 4 людини.

Про ситуацію ]]>повідомив]]> голова Харківської ОВА Олег Синєгубов у Telegram, передає Час Пік.

За інформацією Синєгубова, окупанти випустили по регіону 15 БПЛА. Частина з них збила ППО, але є й "прильоти".

"У Харкові під прицілом був Новобаварський район, пошкоджено багатоквартирний житловий будинок. Окупанти завдали повторного удару, внаслідок якого загинули 3 працівники ДСНС, які прибули на виклик. Постраждали ще 6 цивільних", - йдеться у повідомленні.

Внаслідок влучання ворожого БПЛА по іншогу 14-поверховому будинку частково зруйновано балкони верхніх поверхів, пошкоджено скління та елементи конструкції. Загинула 69-річна жінка.

Ближче до ранку росіяни вдарили по Салтівському району.

Згодом Синєгубов уточнив, що кількість постраждалих зросла з 6 до 12.

Інформацію ]]>підтвердив]]> мер Харкова Ігор Терехов.

"Місто було атаковане "шахедами", які вразили житлові будинки. Один потрапив в 14-поверхову багатоповерхівку, що призвело до руйнувань квартир на декількох поверхах, а також до пошкодження зовнішньої стіни. Внаслідок ударів є поранені та загиблі. Під час повторної атаки на житловий будинок в іншому місці загинуло троє рятувальників. Всього ж маємо чотирьох загиблих. Також серед постраждалих виявилася медсестра екстреної медичної допомоги, яка разом з бригадою прибула на місце подій для надання допомоги", - повідомив Терехов.

Читайте також: Сєвєродонецьк буде перейменовано: нову назву озвучили в комітеті з питань деколонізації

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк