05.04.2024, 14:11

На окупованій Луганщині за звинуваченням у шпигунстві заарештували місцевого жителя та студентку-відмінницю

На оккупированной Луганщине по обвинению в шпионаже арестовали местного жителя и студентку-отличницу

На окупованій Луганщині співробітники ФСБ продовжують "полювання на відьом". Цього разу затримано чоловіка та студентку, яких звинувачують у шпигунстві на користь України.

На окупованій Луганщині працівники т.зв. "управління ФСБ по ЛНР" затримали чергову партію українських "шпигунів". Про це повідомляють російські ЗМІ, передає Час Пік.

Як заявили окупанти, чоловік протягом п'яти років передавав ЗСУ особисті дані російських військовослужбовців. За словами силовиків, українського шпигуна було затримано "при спробі переходу кордону з Ростовською областю".

Російські ЗМІ вже опублікували ]]>відео ]]>"спецоперації" та свідчення "українського шпигуна". Порушено кримінальну справу за статтею про шпигунство.

Також у т.зв. "управлінні ФСБ з ЛНР" зазначили, що на закінчення слідства чекає студентка, яка співпрацювала з СБУ. Затримана студентка, нібито, передавала ЗСУ через Telegram-канали дані про російських військовослужбовців, військову техніку та військові об'єкти.

Силовики уточнили, що "шпигунка" - студентка-відмінниця останнього курсу за спеціальністю "соціологія" одного із вишів "ЛНР". І нібито вона вже дала покаянні свідчення. Стосовно студентки порушено кримінальну справу за статтею про держзраду.

Читайте також: "Десять років потому": Як змінився Луганськ за 10 років існування в "руському мирі"

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк