20.04.2024, 13:48

На окуповану Луганщину нагрянули з перевіркою зі слідкому РФ: у Кремлі вважають, що гауляйтери багато крадуть

оккупированный Лисичанск

На окуповану територію Луганської області прибули перевіряючі зі слідчого комітету РФ. У Кремлі вирішили перевірити, скільки місцеві гауляйтери розікрали грошей.

На тимчасово окуповані території Луганщини прибула перевірка з Кремля щодо фактів розкрадання коштів на ремонтах пам’ятників на тему "вітчизняної війни". Про це повідомляє ]]>Центр національного спротиву]]>, передає Час Пік.

"Вся цінність "руского міра" закінчується на питаннях грошей. Так, росіяни міфологізують другу світову війну з метою подальшої мілітаризації населення для загарбницької політики Кремля.

Проте більше ніж "пам’ять про дідів" ворог любить гроші. В результаті на ТОТ  Луганської області прибули працівники слідчого комітету з Москви, які розслідують факти розкрадання коштів місцевою владою на ремонтах пам’ятників до 9 травня", - йдеться у повідомленні ЦНС.

Нагадаємо, на окупованій Луганщині місцеві гауляйтери навперебій рапортують про роботи з відновлення пам'ятників до "Дня перемоги", публікуючи фотозвіти. Судячи з фото, всі роботи зводяться до прибирання територій навколо пам'ятників та дрібного ремонту, переважно фарбування. Ось окупанти й вирішили перевірити, куди йдуть чималі гроші, які Кремль виділяє на "ура-патріотизм".

Читайте також: "Якби не було війни": Плани, мрії та надії Сєвєродонецька та Лисичанська, яким не судилося здійснитися

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк