02.05.2024, 09:22

Не обіцяють навіть завали розібрати: як ідуть "ремонти" в окупованому Рубіжному

рубежное

У тимчасово окупованому Рубіжному Луганської області повноцінними ремонтами квартир ніхто не займається. Якщо й відбувається метушня, то лише довкола тих будинків, які не отримали серйозних пошкоджень внаслідок бойових дій.

Про ситуацію ]]>повідомляє]]> пресслужба Луганської ОВА у Telegram, передає Час Пік.

"Нові райони Рубіжного залишилися в більш-менш придатному для існування стані. Тому саме там загарбники влаштували показове оновлення найбільш вцілілих багатоповерхівок. Не масштабне - зі зникненням обіцяних грошей, бригад працівників та будівельних матеріалів", - йдеться у повідомленні.

А ось південному району міста "пощастило" менше. Тут людям навіть не обіцяють розібрати завали.

"У південному районі не відбувається і цього (показових ремонтів - ред.). Місцева окупаційна адміністрація не обіцяє навіть розібрати завали, що утворилися на вулицях після того, як армія РФ зруйнувала будинки городян", - зазначають у ЛОВА.

Нагадаємо, з'явилася інформація, що вцілілі квартири в Рубіжному, здаються в оренду подобово. У мережі мають сумніви, що житло здають власники. Найімовірніше, місцеві зрадники вирішили нажитися на чужому горі.

Читайте також: "Шуганули конкретно": Що відбувається на кладовищах Лисичанська напередодні Великодня та чи реально наводити лад на могилах рідних

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк