20.05.2024, 22:03

"Навіть двері вкрали": У Рубіжному окупанти "обносять" квартири 

рубіжне

У тимчасово окупованому Рубіжному Луганської області триває "звільнення" квартир місцевих жителів від майна під прикриттям "ремонтних" робіт.

Про це пишуть у тамтешніх пабліках, передає Час Пік.

За словами місцевої жительки, "ремонтники" не цураються нічим. Нові та добротні двері змінюють на хтозна-що.

"Батьки живуть на Московському, є ще одна квартира на Богдана Хмельницького. На Хмельницькому була якось заміна вікон, батьки вчора вирішили навідатися знову на квартиру (через якийсь час). У нас зняли хороші нові двері, поставили якісь інші, спасибі що хоч ключі нові віддали сусідам, куди забрали наші двері поняття не маємо", - йдеться у повідомленні.

Після таких махінацій люди відмовляються від подальших "замін", але навряд чи це зацікавить "ремонтні бригади". Адже у квартирах українців ще є чим поживитися.

"Так само можлива заміна батарей і котлів, мама на дверях залишила записку, що ніяких інших замін наша квартира не потребує! У квартирі був кришталь, постільна білизна, ну і, звісно, ще якісь інші речі. Кришталь і постільна білизна зникли. Замість цього залишили якісь скляні чарки", - обурюються власники житла.

Грабежі та розбої стали звичною реальністю для тих, хто залишається на цих територіях. Мародери не зупиняються ні перед чим, не визнаючи жодних моральних чи правових норм.

Як повідомлялось раніше, у тимчасово окупованій Кремінній панує мародерство. Поки жінки російських злочинців звинувачують місцевих жителів у наклепі, російські окупанти продовжують грабувати місцеве населення.

У публікації використано інформацію з ТГ- каналу "]]>Трикутник]]>".

Читайте також: У Запоріжжі з'явиться вулиця Лисичанська: рішення міської ради

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк