22.05.2024, 13:51

"Ще пару тижнів тому там було життя": У мережі з'явилися страшні кадри з Вовчанська - відео

В сети появились страшные кадры из Волчанска

Російські окупаційні війська за кілька днів майже повністю знищили місто Вовчанськ у Чугуївському районі Харківської області. У мережі з'явилися страшні кадри з окупованого міста.

Росіяни цілеспрямовано стирають Вовчанськ з землі, створюючи за наказом Кремля "санітарну зону". Не шкодують навіть тих, хто не евакуювався перед приходом російської армії. Тіла вбитих росіянами мирних жителів лежать на вулицях знищеного міста, повідомляє Час Пік.

Як зазначив військовий кореспондент Андрій Цаплієнко, у Волчанську залишилося близько 100 місцевих жителів. Тим, хто перебуває в окупованій частині міста, російські загарбники не дозволяють виїжджати.

У мережі з'явилися кадри з Вовчанська, які опублікували фотографи-документалісти Костянтин та Влада Ліберови. Жахливі кадри...

"Вовчанськ. Місто, яке росіяни знищили вщент за декілька діб. Важко уявити, але ще пару тижнів тому там було життя", - підписали кадри Libkos.

"Трупи мирних жителів на вулицях Вовчанська. Кадри до болю нагадують побачене у Бучі.

Такий результат створення "санітарної зони" російськими військовими злочинцями. На російському ТБ до цього закликали. Їм радісно. Вони пишаються своєю армією", - написав журналіст Денис Казанський у Telegram.

Тим часом у місті тривають запеклі бої.  ЗСУ зупинили окупантів уздовж річки Вовча. Українські правоохоронці продовжують евакуацію мирних жителів, де це ще можливо. При цьому окупанти ведуть "полювання" на мирних жителів. Ворожий дрон підірвав поліцейський автомобіль, який їхав евакуювати людей.

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк