23.05.2024, 21:36

У мережі з'явилася інформація про "удар" в центрі Горлівки: окупанти заявили про 12 постраждалих

Марина Гончар | Всі новини автора
горловка

Сьогодні в першій половині дня в соціальних мережах з'явилися повідомлення про обстріл центральної частини Горлівки, в результаті якого, ймовірно, є постраждалі.

Тим часом окупанти у своїх звітах повідомили про три "інциденти", коли було випущено по два артилерійські снаряди, тобто всього шість. Про це повідомляє Час Пік із посиланням на інформаційний портал "]]>Кочегарка]]>".

Місцевий представник "ДНР" Іван Приходько о 10:38 заявив про початок обстрілу центру Горлівки та визначив ж/м Перемоги і 245-й квартал зонами підвищеної небезпеки. Вже за п'ять хвилин він закликав людей залишити вулиці.

Крім того, проросійські пабліки кілька разів повідомляли про "серії прильотів", після чого зазначили, що ж/м Перемоги весь у диму від обстрілу.

Було підкреслено, що епіцентром подій став район колишнього Амстора.

За попередніми даними російської пропаганди, яка швидко з'явилася на місці події і негайно почала зйомку на паркуванні супермаркету, внаслідок вибухів постраждали 12 осіб, але жодних фото чи відео з пораненими в мережі поки що немає.

За словами місцевих жителів, у ж/м Комсомольський, Будівельників і 245-й квартал було добре чути вибухи, свист снарядів і їхні влучання. З'являлися повідомлення про прибуття "швидких" і пожежних машин, але їх швидко видаляли.

Читайте також: Окупанти показали відео з наслідками "прильоту" у Лисичанську

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк