25.05.2024, 22:55

Влада Лисичанська заявила про відкриття у прифронтовому місті відділення інтенсивної терапії

оккупированный Лисичанск

Адміністрація окупованого Лисичанська похизувалася відкриттям відділення інтенсивної терапії у міській лікарні. Відбувся урочистий захід із перерізанням "червоної стрічки" та врученням подарунків.

Татарстан продовжує "ощасливлювати" мешканців окупованого Лисичанська. Як похвалилася місцева влада, відкрито відділення інтенсивної терапії в одному з об'єктів охорони здоров'я, де "шефи" зробили капітальний ремонт, повідомляє Час Пік.

Урочисту церемонію відкриття, звичайно ж, знімали на камеру "для історії". На відкриття з Татарстану прибули віце-прем'єр та міністр охорони здоров'я, які вручили лисичанським лікарям апарат УЗД та набір хірургічних інструментів.

Як пообіцяли "гості", найближчим часом вирішуватимуться питання з оснащенням об'єктів охорони здоров'я сучасним обладнанням, створенням у Лисичанську екстреної та невідкладної допомоги, а також проблеми з кадрами.

"Красиві картинки", гучні обіцянки... Тільки пропагандисти не розповідають, що до вторгнення РФ у цій лікарні не було дефіциту кадрів, а сама лікарня була оснащена сучасним медичним обладнанням.

оккупированный Лисичанск оккупированный Лисичанск

Судячи з фото, окупанти вихваляються "капітальним ремонтом" лікарні, яка розташована у південній частині Лисичанська. Раніше тут розташовувалася КНП ЛОР "Луганська обласна дитяча клінічна лікарня" - "Лікарняне містечко", як називали її місцеві жителі.  Після російського вторгнення її було переміщено до міста Лубни Полтавської області.

Усюди, де з'являється "руський мир", закінчується нормальне життя. Сьогодні у Лисичанську люди бояться хворіти, бо лікувати їх нема кому, ніде і нічим. При цьому, щодня окупанти розповідають про "світле майбутнє" та "швидке відновлення"...

Читайте також: "Тут буде місто-сад?": Чому окупанти заговорили про повноцінне відновлення Лисичанська

Читайте ще: "Ощасливлення" народу триває, або Як окупанти завалюють Лисичанськ "крутими" подарунками

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк