31.05.2024, 11:40

"Прильот" по житловому будинку, є загиблі: наслідки нічного ракетного удару по Харкову

последствия ночного ракетного удара по Харькову

Російська армія продовжує завдавати ракетних ударів по мирному Харкову. У ніч проти 31 травня одна з ракет влучила у п'ятиповерховий житловий будинок. Є жертви, понад 20 людей постраждало.

У ніч проти 31 травня російські війська завдали масованого ракетного удару по житловому масиву Новобаварського району Харкова. Було використано ракети С-300/С-400 з території Бєлгородської області. Ворог знову застосовував тактику подвійних ударів. Про це повідомив голова Харківської ОВА Олег Синєгубов, передає Час Пік.

Одна з ракет влучила у п'ятиповерховий житловий будинок, ще чотири ракети влучили неподалік будинку. Внаслідок влучання у п'ятиповерхівку було повністю зруйновано конструкції з 3-го по 5-й поверхи одного з під'їздів, виникла пожежа на площі 80 кв.м. З напівзруйнованого будинку рятувальники вивели 6 людей, у т.ч. 1 дитину. Також пошкоджено щонайменше 25 житлових будинків, магазин, приміщення швейного цеху, дворові забудови, транспортні засоби.

"25 людей поранені. Триває розбір завалів - під ними можуть бути ще люди.

Госпіталізовані 8 людей, серед них 2 - у важкому стані. Також до лікарні направлені дівчинка 12 років та хлопчик 11 років - обидва у середньому стані", - повідомив Олег Синєгубов.

Число загиблих внаслідок удару по житловому будинку збільшилося, вранці з-під завалів деблокували тіло чоловіка. На даний момент відомо про п'ятьох загиблих.

Аварійно-пошукові роботи на місці зруйнованого житлового будинку тривають.

"А поки Україна продовжує точно вражати інфраструктурні об'єкти на території РФ, російська армія продовжує терор проти цивільного населення України...

Бліцкриг на Харків провалився, тому російські терористи зайнялися улюбленою справою - вбивством жінок та дітей у місті, яке самі ж вони нещодавно називали "русским", - ]]>написав ]]>журналіст Денис Казанський у Telegram.

последствия ночного ракетного удара по Харькову последствия ночного ракетного удара по Харькову последствия ночного ракетного удара по Харькову последствия ночного ракетного удара по Харькову последствия ночного ракетного удара по Харькову

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк