04.06.2024, 13:07

"На військовий вишкіл до Росії": на ТОТ триває "промивка мізків" українським дітям

ваоплдоалпал

Підлітки з тимчасово окупованих територій Луганської області цьогоріч пройдуть військовий вишкіл у Волгоградській області.

Про це повідомив очільник Луганської ]]>ОВА]]>, передає Час Пік.

За його даними, понад дві з половиною тисячі дітей віком від 13 до 17 років з тимчасово окупованих територій цьогоріч пройдуть військовий вишкіл у Волгоградській області.

На території РФ ще влітку минулого року почали активно відкривати військово-спортивні центри "Воїн", де готують підлітків до подальшої участі у бойових діях.

"Відбір на такі навчання місцеві колаборанти здійснюють самостійно. Насамперед звертають увагу на фізичний розвиток дитини, активно займаються психологічною обробкою", - наголосив він.

Наприкінці навчального року росіяни провели агітаційні заходи з випускниками, їхніми батьками та педагогами, закликаючи підлітків вступати до російських військових навчальних закладів, зокрема військово-морського училища у Маріуполі.

Тим часом працівники окупаційних адміністрацій, соціального захисту, вчителі, викладачі та представники інших бюджетних структур змушені прибирати вулиці населених пунктів так званої "ЛНР".

Не лише під час традиційних травневих суботників – постійно. Це обумовлено браком двірників та інших співробітників сфери ЖКГ.

Читайте також:

"Місто потопає у смітті та щурах": Жителі окупованого Луганська скаржаться на антисанітарію

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк