04.06.2024, 11:21

"Місто потопає у смітті та щурах": Жителі окупованого Луганська скаржаться на антисанітарію

Жители оккупированного Луганска жалуются на антисанитарию

На Луганщині окуповані міста страждають від несанкціонованих сміттєзвалищ практично на кожному кроці. Місцева влада проблему вирішити не може або не хоче. На антисанітарію та проблеми з вивезенням сміття скаржаться навіть мешканці "столиці ЛНР".

Поки влади т.зв. "ЛНР" рапортує про досягнення "молодої республіки", ця сама "республіка" потопає у смітті. І якщо катастрофічна ситуація з вивезенням сміття склалася у Луганську, з якого окупаційна влада намагається зліпити "обличчя ЛНР", то що вже говорити про менші населені пункти, повідомляє Час Пік.

У соцмережах обурені жителі Луганська буквально вимагають навести лад у місті, яке "потопає у смітті та щурах". Їх дуже цікавить питання, де та спецтехніка та нові контейнери, про отримання яких вихвалалася влада? Де комунальники, двірники та водії сміттєвозів?

У публікації використано інформацію з Telegram-каналу "]]>Северодонецк | ЛХС 1934]]>".

Жители оккупированного Луганска жалуются на антисанитарию Жители оккупированного Луганска жалуются на антисанитарию

Як ]]>зазначає]]> Центр національного спротиву, зараз окуповані міста страждають від несанкціонованих смітників практично на кожній вулиці, оскільки через катастрофічну нестачу двірників та працівників ЖКГ тут нема кому прибирати.

"Адже за рахунок цих людей окупанти "вирішують" проблему мобілізації до армії РФ. Двірники, кочегари, водії одні з перших були призвані до лав терористичного кремлівського війська", - йдеться у повідомленні.

Як зазначили в ЦНС, окупаційна влада знайшла вихід із цієї ситуації - тепер прибирати стихійні звалища вони змушують дітей та бюджетників.

"Працівники окупаційних адміністрацій, соціального захисту, вчителі, викладачі, студенти та представники інших бюджетних структур змушені прибирати вулиці "молодих республік". І це не тільки в час традиційних травневих суботників", - йдеться у повідомленні.

Наприклад, для того, щоб змусити дітей прибирати звалища, окупанти вигадали екологічні змагання "Чисті ігри", які вже були проведені у Луганську.

"Ми виконуємо завдання, які перед нами поставив Володимир Володимирович Путін. І одним з них є захист та збереження екології", - "благословив" дітей на прибирання міста регіональний координатор проєкту "Чистая страна" Володимир Поляков.

Однак, або дітей з бюджетниками мало змушують працювати, або Луганськ дуже вже потонув у смітті, але жителі міста продовжують обурено кричати та просити допомоги...

Тим часом на окупованих територіях видають "зелену карту". Що це за документ і кому його потрібно отримати, читайте в нашому матеріалі.

Читайте також: В "ЛНР" намічено "велике будівництво": скільки нових багатоповерхівок з'явиться у Лисичанську, Сєвєродонецьку та Рубіжному для "понаїхавших"?

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк