08.06.2024, 11:33

Шахтарі "Східвугілля" на окупованій Луганщині знову не отримують зарплати, - ЛОВА

авпапорл

Так звані інвестори на шахтах тимчасово окупованої Луганської області утворили заборгованість на підприємствах.

Про це повідомляє Луганська ]]>ОВА]]>, передає Час Пік.

Інвестор з РФ, якому керівництво так званої "ЛНР" за безцінь віддало шахти "Східвугілля", вже встиг утворити на підприємствах заборгованість із заробітної плати.

"Більш того, кошти для її погашення запросили у бюджеті. Нові господарі чекають відповідь на запит, гірники – гроші", - йдеться у повідомленні.

Як повідомлялось раніше, "визволителі" продовжують добивати вугільну промисловість. З працюючими шахтарями, яких ще не встигли "могилізувати", розправляються швидко - їх просто скорочують без виплат.

Загалом, на захоплених росіянами територіях Луганської та Донецької областей вугільна промисловість знаходиться на межі повного знищення. Зі 114 шахт окупанти вирішили залишити лише 15, решту визнали "нерентабельними",

Нагадаємо, що кадирівці розграбовують шахту на території тимчасово окупованої Донецькій області. Однією з основних цілей є крадіжка міді.

Тим часом за даними адміністрації окупаційна адміністрація Рубіжного відмовляється приймати заяви для подальшого надання компенсації за зруйноване нерухоме майно.

"Кажуть, що гроші на ці виплати не передбачені", - повдомляють у ЛОВА.

Читайте також:

В окупованому Старобільську бабця пригостила окупантів булочками з сюрпризом (фото)

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк